ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας της ιστοσελίδας www.saitiavillette.gr που ανήκει στην Επιχείρηση Σ.ΖΕΡΒΑΣ&ΣΙΑ ΟΕ, και που στο εξής θα καλείται «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» είναι σύμφωνοι με  την ελληνική κοινοτική και Διεθνή νομοθεσία και με τον ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ νόμος 4642/2019

Παρακαλούμε να μελετήσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.

Η χρήση και η πλοήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα είναι δυνατή εφόσον αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Εφόσον χρησιμοποιήσετε και πλοηγείσθε στην  παρούσα  ιστοσελίδα τεκμαίρεται ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και έχετε παραδεχτεί ανεπιφύλακτα αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

Στην περίπτωση που δεν αποδέχεστε οποιονδήποτε όρο από αυτούς σας παρακαλούμε να απομακρυνθείτε από την ιστοσελίδα και να μην δηλώστε προσωπικά στοιχεία.

Τα προσωπικά σας στοιχεία και οι πληροφορίες που δίνετε προκειμένου να επικοινωνήσετε :

 1. Δεν πρέπει να είναι ψευδή , ανακριβή ή παραπλανητικά στοιχεία  και είναι τα απολύτως απαραίτητα  σε αριθμό που ζητούνται μέσω της φόρμας επικοινωνίας 
 2. Δεν πρέπει να παραβιάζουν κανένα νόμο ή διάταξη ή εγκύκλιο κατά την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας. 
 3. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ»  συμμορφώνεται με όλες τις προβλεπόμενες διατάξεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για την διαχείριση  των ατομικών στοιχείων των επισκεπτών..
 4. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» ακολουθεί πιστά την ελληνική νομοθεσία περί τήρησης αρχείου προσωπικών δεδομένων.
 5. Τα πληροφοριακά στοιχεία και τα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα που εισάγουν οι επισκέπτες  χρησιμοποιούνται μόνο για τη ομαλή εξυπηρέτησή τους.
 6. Τα προσωπικά στοιχεία αυτά δεν γνωστοποιούνται και δεν παρέχονται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιούνται για άλλο σκοπό πέραν του σκοπού για τον οποίο εισήχθησαν.
 7. Δεν  δημοσιοποιούνται   προσωπικά και ατομικά στοιχεία στον ιστότοπο
 8. Η όποια παραπομπή ή αναφορά σε αυτές τις ιστοσελίδες ή blogs  μέσω της παρούσας ιστοσελίδας δεν συνιστά και σε καμία περίπτωση  και δεν πρέπει να θεωρείται ως έγκριση ή ανεπιφύλακτη σύσταση χρήσης των ιστοσελίδων αυτών και βεβαίως το περιεχόμενο τους δεν θα αποτελεί δέσμευση για την Επιχείρηση.
 9. Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας όπου συμπεριλαμβάνονται , (υπηρεσίες,εικόνες γραφικά σήματα, λογότυπα, φωτογραφείς, σχέδια κείμενα, σύνδεσμοι / links  ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου,  του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις διεθνείς συμβάσεις  και σε ότι αφορά το λογότυπο το όνομα τις εικόνες και τα διακριτικά γνωρίσματα που αφορούν τον εν λόγο ιστότοπο και τις υπηρεσίες του είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα και προστατεύονται από την Ελληνική Νομοθεσία την Κοινοτική Νομοθεσία καθώς και το Διεθνές Δίκαιο περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.
 10. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή μέρος ή στο σύνολο αναλογική ή ψηφιακή είτε μηχανική αναπαραγωγή διανομή μεταφορά , downloading, τροποποίηση αλλοίωση του υλικού του ιστότοπου    
 11. Χρήση υλικού από το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του ιστότοπου από τρίτο μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της επιχείρησης.
 12. Τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών διαχειρίζονται προσωπικά από την από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο της Σ.ΖΕΡΒΑΣ&ΣΙΑ ΟΕ και  δεν έχει τρίτο  η μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο πρόσβαση σε αυτά.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ»   μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση επισκεπτών

Τα συγκεκριμένα αρχεία cookies χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση της πρόσβασης του επισκέπτη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες , σελίδες και για στατιστικούς λόγους ή και για λόγους marketing και μόνο.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» επιφυλάσσει το δικαίωμα να τροποποιήσει το περιεχόμενο και την λειτουργικότητα της παρούσας ιστοσελίδας καθοιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι αλλαγές αυτές θα γνωστοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας από την οποία μπορούν και οφείλουν  να ενημερωθούν τα μέλη και οι χρήστες του ιστοτόπου.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα και στις υπηρεσίες που είναι δημόσιες χωρίς να δώσει οποιαδήποτε πληροφόρηση .

Start from here!

Φόρμα ενδιαφέροντος

Απολαύστε τις διακοπές των ονείρων σας

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία που θα σας μείνει απολαυστικά χαραγμένη στη μνήμη. Ανακαλύψτε τα πιο εξωτικά προορισμούς, απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο. Επίσης, μπορείτε να μας καλέσετε στο 697 689 2007.

Τα στοιχεία σας:
Στοιχεία Κράτησης: